Hvorfor købe en el-cykel

 

 

Winora

Winora

 

Hvorfor købe en el cykel?

 

Har du opgivet at cykle på grund af dårlig kondition eller fysiske skavanker, er turen til arbejde eller indkøb for lang på en almindelig cykel eller er du bare træt af at køre i modvind? Så bør du måske overveje at købe en el-cykel.

En el-cykel med elektrisk hjælpemotor giver dig en helt ny mulighed for at cykle uanset hvilken årsag du ikke cykler eller ikke cykler ret meget.

Med en el-cykel får du hjælp til at komme fremad fra en el-motor og et genopladelig batteri. Der er  mange fordele ved at købe en el-cykel. En el-cykel giver dig muligheden for at cykle længere, hurtigere og forcere mere terræn. Du kan indstille den elektriske motor alt efter dit behov og efter hvor meget hjælp du ønsker. Samtidig får du sund motion på en behagelig måde. Så du undgår at blive svedig og forpustet undervejs.

El-cykler er på vej frem. Både yngre og ældre har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved at vælge el-cyklen som transportmiddel. Har du langt til arbejde, indkøb eller andet, er en god el-cykel et effektivt, sundt, miljøskånsomt og økonomisk alternativ til bil, bus og tog. Cykler du med børn bag på eller i anhænger, er det meget nemmere og hurtigere at komme frem. Har du nedsat styrke i muskler, knogler og led er en el-cykling en skånsom og behagelig måde at motionere og nyde cykleglæden på.

Sådan virker en el-cykel

  • En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet, baghjulet eller kranken.
  • Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle.
  • Batteriernes rækkevidde på vores el-cykler er op til 30-75 km pr. opladning, dog har visse modeller en rækkevidde på op til 200 km. pr. opladning. Rækkevidden på enkelte cykler fremgår i specifikationerne.
  • Med hjælp fra motoren kan du uden besvær køre op til 25 km/t.
  • Det tager typisk 4-8 timer at lade batteriet op.

De  moderne el-cykler er alt andet end kedelige, de er lige så forskellige og flotte designet som almindelige cykler. Så hvad enten du er til det klassisk stilfulde, det farverige eller det sporty, finder du den helt rigtige kvalitets el-cykel hos Horsens Cykler.

Horsens Cykler er medlem af de Danske Cykelforhandlere og du er derfor garanteret et kvalitetsprodukt hvis du køber din el-cykel hos os. Vi har nogle af de bedste el-cykler fra nogle af verdens førende leverandører. Hos os får du den rigtige information, vejledning og service til din el-cykel.

Hvis du har overvejet at købe en el-cykel, bør du inden du beslutter dig for at købe en el-cykel, tage en prøvetur for at opleve forskellen til en almindelig cykel.

Hos Horsens Cykler kan du gratis låne en el-cykel for en dag, for at se om det er noget for dig.

Kig forbi butikken og lån en el-cykel